Försäljning Hus, Shah Alam, Selangor, Malaysia, Kota kemuning

Försäljning - Cod. 39918

  • Typ: Hus
  • Område: 743.22 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Signatur Bungalow house. Sällsynt tillfälle att äga förmodligen det enda signaturbungalowhuset i KK Hills som är helt (NY). Alla BUNGALOW-husens signaturer har varit ockuperade tidigare. KK-kullarna ligger i hjärtat av Kota Permai GOLF-kurs. Den mest prestigefyllda platsen i Kota Kemuning och förmodligen i Shah Alam. Här är din chans nu att få den enda lediga Signaturbungalow kvar. Inga agenter, inget samarbete, bara äkta köpare. Priset är inte förhandlingsbart. Gör ett uttalande, köp din signaturbungalow!

Så undrar du förmodligen att det finns så många bungalows i kota kemuning. Vilken del av Kota kemuning är bäst ?? Ja, naturligtvis var som helst nära golfbanan. Men gissa vad, det finns bara ett område i KK som är RÄTT i mitten (inuti) på golfbanan och det är Kota Kemuning Hills. Det är därför Kota Kemuning Hills har varit och kommer alltid att vara det bästa stället att bo i Kota Kemuning. Du köper ditt drömhem för din familj att bo. Det finns ingen annan plats bättre i KK än i KK-kullarna !!

Köpet av detta hus kommer vitt golfmedlemskap som kostar rm120 000. Tänk inte två gånger, om du har budgeten, köp den här vackra biten. Ge ditt bästa för din familj.

Priset är inte förhandlingsbart. Som jag sa, detta är det nyaste huset på det bästa stället med det bästa samhället. Fråga bara om din ficka är tillräckligt djup, annars kanske du vill överväga 2: a bästa på annat håll.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB